úterý 22. listopadu 2011

Andělské Zvonění aneb cesta k nám...


Pokud k nám chcete přijet automobilem...
1) Pokud pojedete po Hradecké dálnici a sjedete na Kounice-Český Brod. Při vjezdu do města jeďte stále rovně až ke křižovatce u viaduktu. Pokračujte rovně pod most. Po cca 50metrech se na velké křižovatce dáte doprava do ulice Krále Jiřího. Dopravní značení vás po 100m navede opět doprava do ulice Kollárova. Asi po cca 300 metrech uvidíte po levé straně mohutnou budovu sokolovny, která stojí na rohu ulic Kollárova a Tyršova. Zde se konala „Zvonění“ v minulých letech. Vy ale zahnete doprava a hned první ulicí doleva, kde uvidíte krásnou secesní budovu gymnázia s oplocenou zahradou.   


2) Pokud pojedete od Prahy, tak odbočte z kolínské silnice již na Novou Ves II. Přijedete do Brodu dlouhou alejí a jakmile projedete kolem cedule Český Brod, počítejte ulice. Odbočte do čtvrté ulice vlevo, jmenuje se Komenského, ale není vidět její označení. Jeďte stále rovně a po cca 200 metrech uvidíte mohutnou budovu sokolovny, kde musíte zahnout vlevo a hned první opět vlevo a stojíte před budovou gymnázia.

3) Pokud pojedete od Kolína, tak odbočte v Přistoupimi doprava směr Český Brod. Až vjedete do Brodu, pojedete z kopce stále po hlavní silnici, kolem Kouřimské brány, hradeb, obchodů Plus a Lidl a pojedete na křižovatku u viaduktu, ale ten nepodjedete a odbočíte na křižovatce vlevo do ulice Krále Jiřího. Dopravní značení vás po 100m navede opět doprava do ulice Kollárova. Asi po cca 300 metrech uvidíte po levé straně mohutnou budovu sokolovny, která stojí na rohu ulic Kollárova a Tyršova. Zde se konala „Zvonění“ v minulých letech. Vy ale zahnete doprava a hned první ulicí doleva, kde uvidíte krásnou secesní budovu gymnázia s oplocenou zahradou. 

Pokud k nám chcete přijet vlakem...
- z Prahy je nejjednodušší nasednout na Elefanta- odkaz na České Dráhy
- vlaky z Masarykova nádraží jezdí k nám do Českého Brodu každých 30 minut.Nasednete v 8:10 a v 8:45 jste u nás:)


Pěšky od nádraží...
- řiďte se touto naší Andělskou cestou 
Z vlakového nádraží  se nechte doprovázet dětskými obrázky andělů. Cesta povede ulicí Krále Jiřího, Kollárova, Masarykova a končí před gymnáziem v ulici Vítězná 616. 

Nejbližší bankomaty na náměstí
Česká spořitelna, GE Money, KB, ČSOB
mapa náměstí Český Brod

Pro Magrátablog Linda

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...