čtvrtek 3. listopadu 2011

Andělské novinky



Všimli jste si, že se náš blog rozrostl o jednu novou sekci? Podívejte se na www.magratablog.cz/p/andelske-zvoneni-2011.html najdete  zde všechny důležité informace, které se týkají letošního ročníku Andělského zvonění. Listopad každým dnem stříhá metr k  datu 26.11.2011. Už nám zbývají jen necelé 4 týdny. Ukončili jsme příjem přihlášek a hlásíme rekordních 48 vystavovatelů. Kapacita gymnázia Český Brod, kde to letos rozbalíme, byla kompletně naplněna. Víc se nás tam opravdu nevejde.


Již teď se můžete podívat, koho můžete na stáncích potkat.  Seznam všech vystavujících najdete na zmiňované andělské stránce www.magratablog.cz/p/andelske-zvoneni-2011.html


Naše stálé návštěvníky ještě jednou upozorňujeme, že jsme se přestěhovali do prostor českobrodského gymnázia. 26.11.2011 nás nehledejte v Sokolovně. Gymnázium je od Sokolovny „co by kamenem“.  Hned naproti Sokolovny najdete banner, který vás zavede  na místo konání Vítězná 616Ve spolupráci s výtvarnými obory českobrodských škol připravujeme andělskou cestu – systém směrovek, které vás zavedou ke gymnáziu ze všech stran.


Pro pražské, Kolínské, Nymburské a další návštěvníky, kteří bydlí na trase vlaku, doporučujeme nechat auta doma. Udělejte si výlet vlakem. Např. z Masarykova nádraží v Praze jezdí vlak do Českého Brodu každých 30 minut. Jízdu patrovým City Elefantem  vaše děti jistě ocení. Bude to mít ještě jednu výhodu. Venku před gymnáziem pro vás chystáme adventní trh gastronomických specialit a bez auta si v klidu můžete dát 2 deci svařáku nebo horký grog.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...