sobota 3. září 2011

Andělské zvonění 2011 pro vystavovatele

Vážení vystavovatelé,
ráda bych touto cestou pozvala na 3. ročník Andělského zvonění 


Akce se koná v sobotu 26. listopadu 2011 
od 9.00 do 17.00 nově v prostorách secesní budovy GYMNÁZIA ČESKÝ BROD, ulice Vítězná, v historickém centru města.

Zveme Vás, všechny dráteníky, šperkaře, keramiky. Místo u nás najdou také umělci dalších kreativních oborů, které baví nové i tradiční materiály v tradičním i netradičním pojetí. Akce je určena jak pro profesionály tak pro amatéry. Přijeďte k nám představit své řemeslné umění a nabídnout k prodeji své výrobky nebo si otevřít svoji řemeslnou dílnu pro veřejnost. Vítáme všechny vystavovatele, kteří se zaměřují na klasická i nová výtvarná řemesla obohacují zimní čas, advent a českých vánoc. Andělské zvonění je nejen prodejní výstava, ale také velmi tvůrčí akce. Tradičně jsou zde velmi úspěšné otevřené výtvarné dílny, kde si dospělí i děti mohou vyzkoušet různé techniky přímo na místě.

Letošní ročník akce se nese ve znamení změn. Jsme nadšeni, že se nám podařilo navázat spolupráci s Gymnáziem Český Brod, které nám poskytlo větší a atraktivní prostory v krásné secesní budově.  Gymnázium je situováno v centru města, jen několik desítek metrů od českobrodské sokolovny, kde se konaly předchozí ročníky našich adventních a jarních jarmarků.

Andělské zvonění je prezentováno jako prodejní výstava s vánočním zaměřením, spojená s festivalem otevřených výtvarných dílen a burzou výtvarných technik.
Propagaci akce již tradičně naleznete na internetových stránkách města Český Brod, na Zlatém pruhu Polabí, na stránkách o.s. Magráta www.magrata.cz a dalších kulturních rozcestnících.
Plakát ke stažení v elektronické podobě najdete nejpozději 30.9.2011 na stránkách www.magrata.cz. Uvítáme propagaci akce i na vašich internetových prezentacích.
Pozvánky a plakáty zasíláme na všechny kulturní instituce, školy, mateřská centra, knihovny v regionu. Oslovujeme středočeské deníky a odborné časopisy, které nám vyšly ochotně vstříc i v minulých letech. Je opět předjednána propagace v rozhlase a TV.

Fotografie z loňského ročníku naleznete v albu : 

O akci průběžně informujeme formou článků a příspěvků na našich stránkách www.magrata.cz  a na FACEBOOKu www.facebook.com/magratablog. Po uzávěrce přihlášek zde také naleznete kompletní seznam vystavovatelů.

Seznam vystavovatelů včetně odkazu na vaše internetové prezentace bude k dispozici také návštěvníkům a vystavovatelům ve formě jednoduchého katalogu. 

Máte-li zájem o účast na našem Andělském zvonění, stáhněte si kompletní informace zde a přihlášku zde. K dispozici máme přibližně 50 prodejních míst. Uzávěrka přihlášek je stanovena na 15.10.2011, konečný termín se bude řídit naplněním kapacity daných prostor

Pro Magratablog Alice
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...