středa 24. března 2010

Třpytivé a voňavé papíry a přání

Nemáte doma vhodný dárkový papír, nebo je vám líto krásných papírů, které děti rychle servou z balíčků, jen aby se dostali na obsah.....nebo si jen chcete hrát.... máme pro vás roztomilý trik.
Vezměte obyčejní balící papír, na malé dárky použijte kancelářský bílý papír a dárky hezky zabalte. Vezměte disperzní lepidlo a tenkým štětcem nakreslete několik hvězdiček, kometu,vánoční stromeček, kapra, dudlík, auto, jméno obdarovaného nebo jen rozevlátou kytku k svátku. Mokrou kresbu posypte glitry. Dostanou se v běžném papírnictví nebo je nyní prodávají jako dekorativní doplněk v parfumérii- drogerii v nejrůznějších barvách. Do třpytivé směsi můžete přimíchat i skořici a tak váš dárek bude ještě navíc krásně vonět.
Posypanou kresbu nechte řádně zaschnout a poté sklepněte a sfoukněte zbytek do misky. Na místech potřených lepidlem vám zbudou krásné třpytivé linky. Pro děti se vyplatí koupit malou lahvičku lepidla Herkules, kterou prodávají i s úzkou špičkou - lepidlo vytéká pomalu a děti bude tak práce více bavit. Věřím, že tento nápad uplatníte i při výrobě vánočních přání a jmenovek.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...